25 juni 2016

Project Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat biedt hulp aan leerlingen in Amsterdam Zuidoost

A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg)
Op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen, de Gaasperdammerweg, komen extra rijstroken en een tunnel. Het doel: een vlottere verkeersdoorstroming. Op de tunnel leggen we een park aan met een oppervlakte van twee keer het Vondelpark.

Fase 1, zomer 2015

 

 

 

 

 

 

 

Vanwege de overlast die de werkzaamheden aan de A9 veroorzaken, heeft Rijkswaterstaat besloten om hulp te bieden. Deze hulp komt onder andere in de vorm van bijles voor basisschoolleerlingen en huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren. StudieMax gaat deze lessen en begeleiding verzorgen.

Leerlingen uit Amsterdam Zuidoost die hinder ondervinden van de werkzaamheden aan de A9 Gaasperdammerweg kunnen zich inschrijven voor bijles of studiebegeleiding. Het initiatief, dat door Rijkswaterstaat in samenwerking met StudieMax en het Studiehuis Zuidoost in het leven is geroepen, moet ertoe leiden dat de scholieren ongestoord hun felbegeerde diploma kunnen behalen of een overgang naar het volgende schooljaar kunnen afdwingen. Rijkswaterstaat heeft daarmee oog voor de overlast die direct omwonenden te verduren hebben van onder meer de aanleg van de Gaasperdammertunnel.locaties Zuidoost

Leerlingen uit het postcodegebied 1102, 1104, 1106 en 1108 kunnen gebruik maken van de aanbieding van Rijkswaterstaat. StudieMax is in Zuid-Oost te vinden op de volgende locaties: in de bibliotheek locatie Bijlmer Centrum en Reigersbos, op voetbalvereniging Zuidoost United en op het Egoliplein, op basisschool de Polsstok.

 

Schrijf je hier in: