18 augustus 2014

Huisregels StudieMax en algemene voorwaarden

De huisregels van StudieMax

  1. Tijdens de lessen dienen de scholieren zich rustig te gedragen. Indien dit niet het geval is, kan een scholier voor de rest van die les naar huis worden gestuurd.
  2. Een scholier kan bij aanhoudend storend gedrag, voor twee lessen worden geschorst. Het moet gaan om specifiek benoemd, aanhoudend storend of fysiek bedreigend gedrag. Deze lessen worden normaal in rekening gebracht.
  3. Onmiddellijke schorsing kan volgen als een scholier met alcohol of drugs wordt gesignaleerd in of bij StudieMax. De factuur loopt dan door tot en met de eerstvolgende opzegdatum. Daarna vervalt de bijles/huiswerkbegeleiding van de scholier.
  4. Schade aan eigendommen van StudieMax of de StudieMax-locatie worden, indien opzettelijk of door nalatigheid van de scholier, verhaald op de ouders/verzorgers van de scholier of de scholier zelf.
  5. StudieMax stelt ten behoeve van de bijles/huiswerkbegeleiding, toegang tot computers ter beschikking. Deze dienen uitsluitend als aanvulling op het schoolwerk te worden gebruikt. Gebruik voor andere doeleinden is niet toegestaan.
  6. Een scholier dient minimaal vijf minuten voor aanvang van een bijles/huiswerkbegeleiding op de afgesproken locatie aanwezig te zijn. Bij verlate aankomst eindigt de bijles alsnog op het afgesproken tijdstip. De les erna start immers ook op tijd.
  7. Tijdens de lessen dienen mobiele telefoons uitgeschakeld en opgeborgen te zijn. Uitsluitend met koptelefoon en op zacht geluidsniveau mag naar muziek worden geluisterd, mits de begeleider dit goed vindt.
  8. Omdat de lessen en de registratie van StudieMax worden uitgevoerd door De Studietuin, zijn de algemene voorwaarden van De Studietuin van toepassing op de ouders/verzorgers van de scholier of de scholier zelf.

 

Algemene voorwaarden van De Studietuin